Mad

Kalvefrikassé i tarteletter

Sværhedsgrad
Let
Personer
4
Tid
20 min + 90 min

Tilberedning

  1. Skær butterdejen ud i kvadrater. Smør et kaffekrus med smør, stil kruset på hovedet, og fold den kvadratiske butterdej ned over. Spidserne må gerne stritte.
  2. Bag dem ved 180 grader i 15 minutter. Derefter tages de af kroppen og bages yderligere fem minutter.
  3. Kog kødet, og afskum kogevandet.
  4. Skræl gulerødderne, og skær dem i grove stykker.
  5. Tilsæt laurbærblade, hvidvin, peberkorn, persillestængler samt gulerødder.
  6. Tilsæt bouillon, og lad retten simre under låg i halvanden time, til kødet er mørt.
  7. Tag kødet op, og sigt suppevandet fra grøntsagerne fra. Kog det derefter sammen med fløden.
  8. Skræl asparges, og skær dem i stykker. Vend dem i retten sammen med ærter og de små stykker gulerødder.
  9. Lad det simre i fem minutter. Krydr med salt og peber.
  10. Serveres i tarteletskallerne.
  11. Pynt eventuelt med urter.