Kalvespareribs med coleslaw og barbecue

Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
180 min

Tilberedning

  1. FREMGANGSMÅDE - KALVESPARERIBS: Kødet koges i rigeligt vand med alle ingredienserne, de skal koges i cirka 1 time og 30 minutter. Kødet skal være mørt, men ikke falde af benene, det skal kunne tåle at blive stegt færdigt.
  2. Kødet smøres med barbecue og steges færdige i ovnen ved 200 grader eller på grillen og smøres løbende med BBQ.
  3. BARBECUESAUCE: Løg brunes af i tykbundet gryde, eddike tilsættes og koges op.
  4. Derefter tilsættes resten af ingredienserne, lad det simre i en times tid, og blend det derefter helt glat. Smag til.
  5. COLESLAW: Kål, gulerod og løg drysses med salt/sukker og stilles på køl i cirka 1 time. Vrides derefter og blandes sammen med dressingen.
  6. DRESSING: Alle ingredienserne røres sammen og smages til – den skal være fed, frisk & fræk.