Kalvespareribs med coleslaw og barbecue
- Grad
- Mellem
- Pers.
- 4
- Tid
- 180 min
Tilberedning
- FREMGANGSMÅDE - KALVESPARERIBS: Kødet koges i rigeligt vand med alle ingredienserne, de skal koges i cirka 1 time og 30 minutter. Kødet skal være mørt, men ikke falde af benene, det skal kunne tåle at blive stegt færdigt.
- Kødet smøres med barbecue og steges færdige i ovnen ved 200 grader eller på grillen og smøres løbende med BBQ.
- BARBECUESAUCE: Løg brunes af i tykbundet gryde, eddike tilsættes og koges op.
- Derefter tilsættes resten af ingredienserne, lad det simre i en times tid, og blend det derefter helt glat. Smag til.
- COLESLAW: Kål, gulerod og løg drysses med salt/sukker og stilles på køl i cirka 1 time. Vrides derefter og blandes sammen med dressingen.
- DRESSING: Alle ingredienserne røres sammen og smages til – den skal være fed, frisk & fræk.