Kalvespareribs med coleslaw og BBQ

16x9
Kalvespareribs med Coleslaw & BBQ. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
180 min

Tilberedning

  1. KALVESPARERIBS: Kødet koges i rigeligt vand med alle ingredienserne. De skal koges i cirka 1 time og 30 minutter. Kødet skal være mørt, men ikke falde af benene – det skal kunne tåle at blive stegt færdigt.
  2. Kødet smøres med BBQ og steges færdigt i ovnen ved 200 grader eller på grillen og smøres løbende med BBQ.
  3. BBQ-SAUCE: Løg brunes af i tykbundet gryde, eddike tilsættes og koges op. Derefter tilsættes resten af ingredienserne. Lad det simre i en times tid, og blend det derefter helt glat. Smag til.
  4. COLESLAW: Kål, gulerod og løg drysses med salt/sukker og stilles på køl i cirka en time. Vrides derefter og blandes sammen med dressingen.
  5. DRESSING: Alle ingredienserne røres sammen og smages til – den skal være fed, frisk og fræk.
  6. Velbekomme.