Kartoffel-cake med 4 x ost og pesto

16x9
Kartoffel cake med 4 x ost og pesto. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
45 min + 30 min

Tilberedning

  1. KARTOFFEL CAKE: Vask bage kartoflerne , og læg dem i et ildfast fad, og dem ved 180 grader i 45 min.
  2. Halver kartoflerne og skrab kartoffel ud, mos kartoflen gennem en fin sigte.
  3. Mix kartoffelmosen med rismel og salt og lidt revet muskat nød og ælt det forsigtigt sammen til en ensartede masse.
  4. Del massen i 8 lige store dele. Og tril den til en kugle.
  5. OSTEFYLD MED 4 x OST: Vesterhavs ost rives.
  6. Blå Castello og gedeost smuldres ud og bland det med den revet Vesterhavs ost.
  7. Mix det sammen med friskosten.
  8. Tag en af kartoffelkuglerne og tryk den flad ca. 0,5 cm i tykkelsen og læg lidt af ostefyldet på og fold kanterne op og sørg for at kartoffelkagen er godt lukker omkringoste fyldet.
  9. Forsæt til alle 8 kartoffel kager er formet.
  10. Steg dem i olie på en pande.
  11. PESTO: Rist pinjekerner på en tør pande.
  12. Hvidløg, salt, basilikum saft og skal af citron, blend parmesanost og pinjekerner i.
  13. Blend oliven i og smag til med salt.