Mad

Kikærtepandekager med grov hummus og squashsalat

Sværhedsgrad
Mellem
Personer
4
Tid
30 min

Tilberedning

  1. KIKÆRTEPANDEKAGER: Pisk alle ingredienser til dejen sammen, og lad den stå og trække på køkkenbordet i 20 minutter. Gerne længere.
  2. Hæld dejen på en varm pande lidt af gangen, så det bliver til tynde pandekager. Vent med at vende dejen, til den er helt fast på den øverste side.
  3. Gentag, til der ikke er mere dej.
  4. GROV HUMMUS: Hak rødløg fint. Riv eller hak hvidløget fint. Hak krydderurterne fint.
  5. Kom kikærter, olie, salt og citronsaft i en skål. Blend kort med en stavblender, til det er en grov hummus.
  6. Tilsæt hakket løg og hvidløg og krydderurter. Bland med en ske. Smag til.
  7. SQUASHSALAT: Skær squashen tyndt på en mandolin.
  8. Bland med smuldret feta, citronskal og -saft samt salt og peber.
  9. RISTEDE KIKÆRTER: Dræn kikærterne, og skyld dem godt i en sigte. Lad dem dryppe godt af, så de ikke er alt for våde.
  10. Vend resten af ingredienserne sammen med kikærtrene i en skål.
  11. Spred dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag ved 190 grader i cirka 30 minutter. Se til dem undervejs.