Mad

Kikærtepandekager med grov hummus og squashsalat

Sværhedsgrad
Mellem
Personer
4
Tid
30 min

Tilberedning

  1. KIK√ÜRTEPANDEKAGER: Pisk alle ingredienser til dejen sammen, og lad den st√• og tr√¶kke p√• k√łkkenbordet i 20 minutter. Gerne l√¶ngere.
  2. H√¶ld dejen p√• en varm pande lidt af gangen, s√• det bliver til tynde pandekager. Vent med at vende dejen, til den er helt fast p√• den √łverste side.
  3. Gentag, til der ikke er mere dej.
  4. GROV HUMMUS: Hak r√łdl√łg fint. Riv eller hak hvidl√łget fint. Hak krydderurterne fint.
  5. Kom kikærter, olie, salt og citronsaft i en skål. Blend kort med en stavblender, til det er en grov hummus.
  6. Tils√¶t hakket l√łg og hvidl√łg og krydderurter. Bland med en ske. Smag til.
  7. SQUASHSALAT: Skær squashen tyndt på en mandolin.
  8. Bland med smuldret feta, citronskal og -saft samt salt og peber.
  9. RISTEDE KIKÆRTER: Dræn kikærterne, og skyld dem godt i en sigte. Lad dem dryppe godt af, så de ikke er alt for våde.
  10. Vend resten af ingredienserne sammen med kikærtrene i en skål.
  11. Spred dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag ved 190 grader i cirka 30 minutter. Se til dem undervejs.