- Sværhedsgrad
- Mellem
- Personer
- 4
- Tid
- 30 min
Tilberedning
- KIKÆRTEPANDEKAGER: Pisk alle ingredienser til dejen sammen, og lad den stå og trække på køkkenbordet i 20 minutter. Gerne længere.
- Hæld dejen på en varm pande lidt af gangen, så det bliver til tynde pandekager. Vent med at vende dejen, til den er helt fast på den øverste side.
- Gentag, til der ikke er mere dej.
- GROV HUMMUS: Hak rødløg fint. Riv eller hak hvidløget fint. Hak krydderurterne fint.
- Kom kikærter, olie, salt og citronsaft i en skål. Blend kort med en stavblender, til det er en grov hummus.
- Tilsæt hakket løg og hvidløg og krydderurter. Bland med en ske. Smag til.
- SQUASHSALAT: Skær squashen tyndt på en mandolin.
- Bland med smuldret feta, citronskal og -saft samt salt og peber.
- RISTEDE KIKÆRTER: Dræn kikærterne, og skyld dem godt i en sigte. Lad dem dryppe godt af, så de ikke er alt for våde.
- Vend resten af ingredienserne sammen med kikærtrene i en skål.
- Spred dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag ved 190 grader i cirka 30 minutter. Se til dem undervejs.