Kjöttbullar med mos

16x9
Kjöttbullar med mos. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
2
Tid
30 min + 30 min

Tilberedning

  1. KJÖTBULLAR: Kom kødet i en skål. Hak løget fint, og hak ansjoserne ganske fint. Kom begge dele ned til kødet sammen med de øvrige ingredienser.
  2. Rør til farsen er helt sammenhængende. Lad den hvile lidt.
  3. Form små, runde kødboller.
  4. Kom smør og olie på en stor pande, og læg kødbollerne på.
  5. Kom kødbollerne i et fad, som sættes i en lun ovn, mens saucen laves.
  6. Hvis der er meget fedtstof tilbage på panden, hældes det fra.
  7. Skru op for varmen, og kog panden af med bouillonen.
  8. Jævnes med maizena rørt ud i vand. Skru lidt, og lad saucen koge igennem.
  9. Tilsæt fløde og smag til med sennep og engelsk sovs.
  10. Servér kjöttbullarna med kartoffelmosen, saucen, samt rysteribs og så lidt agurksalat.