Knoldselleripure med mandler og æg

16x9
Knoldselleripure med mandler og æg. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
45 min

Tilberedning

  1. Hak løg og hvidløg groft, og steg af i en gryde med en stor overflade eller en høj pande.
  2. Skyl knoldsellerien grundigt - og skræl eventuelle jordrester væk. Skær i grove tern, og kom ned i gryden, når løgene er let brunede.
  3. Når selleristykkerne er brunet af, kommes grøntsagsboullionen i - kog igennem, indtil sellerien er helt mør.
  4. Kog æggene efter ønske - jeg kan bedst lide blødkogt! Rist mandlerne på en pande, indtil de er sprøde.
  5. Kom citronsaft ned til selleristykkerne, og blend til en fin pure - smag til med salt og peber.
  6. Anret brødstykkerne med selleripure, pillet blødkogt æg, lidt hakkede ristede mandler og lidt grofthakket persille.