Kung Fu-sandwich

16x9
Henrik Jyrks Kong Fu sandwich. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
5
Tid
60 min + 720 min

Tilberedning

  1. OKSETYKKAM: Hak timian og indonesisk peber, groft og bland med løg pulver, hvidløgs pulver, 5 spice og salten.
  2. Gnub nu oksekødet godt ind i kryddersalten, og lad det salte i minimum 5 timer.
  3. Børst det overskydende salt af oksekødet.
  4. Bag nu oksekødet i 4-5 timer ved 120 grader, eller til det er helt mørt.
  5. Grill nu oksekødet godt af og skær det i passene stykker.
  6. Placer nu oksekødet i den asiatiske barbecuesauce.
  7. Når oksekødet er godt glaseret, er det klar til servering.
  8. ASIATISK BARBECUESAUCE: Bland alle ingredienserne.
  9. BRØDET: Skær baguettes halvt igennem og grill eller varm baguettes i oven til det er varmet.
  10. TILBEHØR: Vask alle urterne og skær dem ud i små stykker, så man kan fylde sin Kung Fu-sandwich med dem.
  11. KÅLSALAT: Vend kålet og gulerødderne i goma og kimchee. Herefter er kålsalaten klar til servering.
  12. SWEET POTATO FRIES: Fritér sweet potato fries i 180 g varm olie, indtil de er sprøde og gyldne.
  13. Sweet potato fries krydres med salt og chilli og serveres med japansk mayonnaise.
  14. ANRETNING: Fyld nu kød, kål og urter i brødet, og den er klar til servering.