Den til venstre er amerikansk fried chicken, den i midten er korean chicken og den længst til højre er fusion chicken. Foto: TV 2
Sværhedsgrad
Let
Personer
4
Tid
45 min
Tilberedning
Kom dine kyllingevinger i en skål. Tilsæt ingefær, peber og rigeligt med salt. Lad det stå i cirka 5 minutter. For mere smag – lad det stå i køleskabet natten over.
Når dine vinger har trukket, kommer du dem ned i skålen med tør panering. Pres gerne majsstivelse og natron godt ind i kyllingen.
Kom dem i olien på 150 grader, og fritér, til de er let gyldne i cirka 5 minutter. Sæt temperaturen op til 175 grader, og giv dem en tur mere, cirka 1 til 2 minutter.
Start med at komme gochujang-sauce, ketchup, sojasauce, riseddike og rørsukker i en gryde, og lad det koge op i 1 minut. Sluk så for blusset, tilsæt hvidløg, og rør godt rundt.
Vend dine vinger i marinaden, og top med sesam og hakkede forårsløg.