Mad

Korean fried chicken

Sværhedsgrad
Let
Personer
4
Tid
45 min

Tilberedning

  1. Kom dine kyllingevinger i en skål. Tilsæt ingefær, peber og rigeligt med salt. Lad det stå i cirka 5 minutter. For mere smag – lad det stå i køleskabet natten over.
  2. Når dine vinger har trukket, kommer du dem ned i skålen med tør panering. Pres gerne majsstivelse og natron godt ind i kyllingen.
  3. Kom dem i olien på 150 grader, og fritér, til de er let gyldne i cirka 5 minutter. Sæt temperaturen op til 175 grader, og giv dem en tur mere, cirka 1 til 2 minutter.
  4. Start med at komme gochujang-sauce, ketchup, sojasauce, riseddike og rørsukker i en gryde, og lad det koge op i 1 minut. Sluk så for blusset, tilsæt hvidløg, og rør godt rundt.
  5. Vend dine vinger i marinaden, og top med sesam og hakkede forårsløg.