Korean fried chicken med spicy yoghurt og frugt

16x9
Korean fried chicken med spicy yoghurt og frugt. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4

Tilberedning

  1. SPICY YOGHURT: Rist peberkorn, fennikelfrø og korianderfrø på en pande, så aromaerne bliver frigivet. Blend til fint pulver.
  2. Bland nu alle ingredienserne sammen, og derefter er yoghurten klar til brug.
  3. FRIED CHICKEN: Del kyllingevingerne i de tre led.
  4. Vend nu kyllingevingerne i halvdelen af den spicy yoghurt. Kyllingestykkerne skal marinere i minimum 24 timer.
  5. Kyllingevingerne tages op af yoghurten og vendes godt i majs- eller kartoffelmel.
  6. Steg nu første gang i 170 grader varm olie.
  7. Lige inden de skal spises, steges de anden gang ved 170 grader, til de er helt sprøde og gyldne.
  8. FRUGT: Skær frugten ud, og vend i limesaft og mynte.
  9. Fried chicken serveres med lime, den spicy yoghurt og frugt.