Korean fried chicken med spicy yoghurt og frugt

- Grad
- Let
- Pers.
- 4
Tilberedning
- SPICY YOGHURT: Rist peberkorn, fennikelfrø og korianderfrø på en pande, så aromaerne bliver frigivet. Blend til fint pulver.
- Bland nu alle ingredienserne sammen, og derefter er yoghurten klar til brug.
- FRIED CHICKEN: Del kyllingevingerne i de tre led.
- Vend nu kyllingevingerne i halvdelen af den spicy yoghurt. Kyllingestykkerne skal marinere i minimum 24 timer.
- Kyllingevingerne tages op af yoghurten og vendes godt i majs- eller kartoffelmel.
- Steg nu første gang i 170 grader varm olie.
- Lige inden de skal spises, steges de anden gang ved 170 grader, til de er helt sprøde og gyldne.
- FRUGT: Skær frugten ud, og vend i limesaft og mynte.
- Fried chicken serveres med lime, den spicy yoghurt og frugt.