Livsstil

Korean-style kimchi ramen med and

Sværhedsgrad
Mellem
Personer
2
Tid
19 min

Tilberedning

  1. Skær løget i slanke både, halvér eventuelt svampene, og riv hvidløg og ingefær.
  2. Steg først løget i olie sammen med svampene. Steg det stille og roligt, til det er let brunet. Tilsæt hvidløg og ingefær, og lad det simre med, men uden at det tager farve.
  3. Snit forårsløget fint. Gem toppen til servering.
  4. Kom forårsløg i gryden, og tilsæt kimchi chili. Varm op, og kom bouillon på. Lad suppen simre i 5-10 minutter under låg. Smag den til med lidt lage fra kimchien og eventuelt salt.
  5. FYLD: Rids imens skindet på anden med en skarp kniv. Læg den på en kold pande med skindsiden nedad, og steg den i 10-12 minutter på skindsiden. Vend den, og steg den i 6-8 minutter på den anden side. Krydr med salt, og tag den af varmen.
  6. Kog æggene smilende. De skal cirka være i kogende vand i 6,5 minut.
  7. Kog nudlerne efter anvisningen.
  8. SERVERING: Skær anden i tynde skiver. Pil ægget, hvorefter det halveres.
  9. Anret nudler i to store skåle.
  10. Hæld suppe på nudlerne, og top med kimchi, skiver af and, æg og forårsløg. Servér straks.