Kotelet af gris med gulerodspuré og grønkålssalat

16x9
Jesper Vollmers kotelet af gris med gulerodspuré og grønkålssalat Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
20 min + 30 min

Tilberedning

  1. KOTELET AF GRIS MED GULERODSPURÉ: Start med at skrælle gulerødderne, og skær dem i skiver.
  2. Sæt alt til gulerodspuréen undtagen citron over og simre under låg, til det er mørt.
  3. Blend hele herligheden, og smag til med citronsaft og skal.
  4. Gnid koteletterne i olie, og krydr med salt og peber.
  5. Grill dem på en varm grillpande på begge sider, til de er færdige. Det tager 3-4 min. på hver side, men vend dem gerne flere gange undervejs.
  6. GRØNKÅLSSALAT: Snit grønkålen helt fint på tværs af bladene.
  7. Bland alt til salaten, og lad det trække, imens koteletterne steges.
  8. Servér den lune puré og den sprøde salat sammen med de grillede koteletter.