Kotelet af gris med gulerodspur√© og gr√łnk√•lssalat

16x9
Jesper Vollmers kotelet af gris med gulerodspur√© og gr√łnk√•lssalat Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
20 min + 30 min

Tilberedning

  1. KOTELET AF GRIS MED GULERODSPUR√Č: Start med at skr√¶lle guler√łdderne, og sk√¶r dem i skiver.
  2. S√¶t alt til gulerodspur√©en undtagen citron over og simre under l√•g, til det er m√łrt.
  3. Blend hele herligheden, og smag til med citronsaft og skal.
  4. Gnid koteletterne i olie, og krydr med salt og peber.
  5. Grill dem på en varm grillpande på begge sider, til de er færdige. Det tager 3-4 min. på hver side, men vend dem gerne flere gange undervejs.
  6. GR√ėNK√ÖLSSALAT: Snit gr√łnk√•len helt fint p√• tv√¶rs af bladene.
  7. Bland alt til salaten, og lad det trække, imens koteletterne steges.
  8. Serv√©r den lune pur√© og den spr√łde salat sammen med de grillede koteletter.