Kreativ i køkkenet med madrester

16x9
Grad
Let
Pers.
4
Tid
20 min + 20 min

Tilberedning

  1. GRØNKÅLSCHIPS: Befri grønkål for stokkene og vend blade med olie og salt
  2. Bages i ovnen i 8-9 minutter ved 200 grader.
  3. SALAT: Skyl al salat og fintsnittet kål og skyl det tørt
  4. Skær agurk og æbler i tern
  5. Bland det hele
  6. Skær rugbrød i tern og steg på panden i olie til de er sprøde
  7. Pisk sennep med balsamico og efterfølgende lidt olie ad gangen til du har en tyk dressing
  8. Smag til med salt og peber
  9. Kom de afkølede rugbrødsterninger på salat og til sidst dressingen.
  10. ÆGGEPANDEKAGE MED SVAMPE: Skær svampe i mindre stykker
  11. Skær forårsløg i tynde skiver
  12. Steg svampe og forårsløg på en pande i lidt olie til de er gyldne
  13. Kom soja på og vend det hele rundt.
  14. BAGTE PERSILLERØDDER OG KIKÆRTER: Skær persillerødder og kogte kartofler i chunks
  15. Kom persillerødder, kikærter, halve citroner og rosmarin i ovnen ved 200 grader
  16. Bag i 25 minutter
  17. Kom kartofler ved og vend det hele rundt
  18. Bag yderligere 10 minutter.