Krydrede pirogger med kikærter

16x9
Krydrede pirogger med kikærter. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
15
Tid
30 min + 10 min

Tilberedning

  1. DEJ: Bland ingredienserne til dejen i en skål, og rør godt sammen. Lad den hvile, mens du laver fyldet.
  2. FYLD: Hak de kogte kartofler groft, og kom i en skål med finthakkede løg, hvidløg, tomatpuré og salt.
  3. Varm olien på en pande, og steg krydderierne kort af. Kom krydderolien ned i skålen til kikærteblandingen, og rør sammen.
  4. Del dejen i 15 lige store boller, og rul dem ud til cirkler med en kagerulle.
  5. Kom en klat cremefraiche på den ene halvdel af cirklen og så en skefuld fyld ovenpå. Fold dejen henover, og tryk godt sammen med en gaffel, så fyldet ikke falder ud.
  6. Når de er klar, kommes de på en bageplade med bagepapir. Pensles med æg og drysses eventuelt med sesam. Bages i cirka 10 minutter ved 180 grader. Se til dem undervejs.