Krydret thaisuppe med kylling og citrongræs

16x9
Krydret thaisuppe med kylling og citrongræs. Foto: TV 2 / Go' morgen Danmark
Grad
Let
Pers.
4
Tid
60 min

Tilberedning

  1. første del: Bring hønsefonden i kog med salt og palmesukker.
  2. Når fonden koger tilsættes galangalrod, citrongræs, skalotteløg og limeblade. Lad dette simre i ca. 5 minutter.
  3. Tilsæt kyllingen og tilbered denne i suppen ved svag varme indtil kyllingen er mør og saftig. Tag kyllingen op af suppen og køl ned.
  4. Når kyllingen er kølet ned trækkes den i trevler og sættes til siden.
  5. Suppen sigtes og stilles tilbage på komfuret og koges langsomt op.
  6. Anden del: Vælg en flot serveringsskål.
  7. Kom alle ingredienserne i og rør det hele godt rundt.
  8. Tilsæt den kogende fond, rør rundt og server.
  9. Pynt med koriander. Serveres evt. med ris