Kyllinge burger med forskelligt tilbehør og thertesalat

16x9
Kyllinge burger med forskelligt tilbehør og thertesalat Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4

Tilberedning

  1. CONFITEREDE OG PANEREDE KYLLING: Timian, rosmarin, hvidløg og 1 dl olie blendes til en marinade til kyllingelårene. Lad gerne lårene marinere til dagen efter.
  2. Læg lårene i et ildfast fad og dæk dem med olie. Confitere dem efterfølgende ved 120 grader i 1-1,5 time
  3. Tag dem op og lad dem køle af.
  4. Lårene vendes i mel-æg og panko. Varm olien op og friterer dem i den varme olie.
  5. CHILI MAYO: Æggeblommer piskes med salt, dijon, citron og eddike.
  6. Pisk olie i lidt af gangen - smag til med chili, salt og citron.
  7. STEGT/BRÆNDT TOMAT: Tomaten vaskes og skæres i 1 cm tykke skiver.
  8. Varm en pande god op og lyn steg tomat skiven på den ene side.
  9. Tag dem af panden og kom lidt eddike og salt på.