KyllingekÞdboller med mango pÄ papadums

16x9
KyllingekÞdboller med mango pÄ papadums. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
2
Tid
20 min + 20 min

Tilberedning

  1. Bland kyllingefars med to spiseskeer mangochutney, spidskommen, salt, peber, revet limeskal og -saft. Det rÞres godt sammen og formes som smÄ kÞdboller.
  2. Bollerne steges pÄ panden i vindruekerneolie i 3-5 minutter. De bages fÊrdig i ovnen i 10 minutter pÄ cirka 160 grader.
  3. Papadums steges i olie pÄ panden.
  4. Bland yoghurt med spidskommen, lime, salt, peber, hakket hvidlĂžg. Riv agurk i og de friske ĂŠrter samt frisk mynte.
  5. Mango skÊres i smÄ tern eller skiver og blandes med spinat, salat samt lidt lime, sort peber og olivenolie.
  6. LÊg papadums pÄ en tallerken, kom dippen og sÄ salaten pÄ. PÄ med kylling, lidt mere salat og mynte.