KyllingelÄr med asianslaw

Grad
Let
Pers.
2
Tid
30 min

Tilberedning

  1. Skyl risene og kom dem i nyt vand (se anvisningen pÄ dine ris) i en gryde. Kog dem mÞre under lÄg, uden salt. Salt dem inden servering.
  2. TÊnd ovnen pÄ 220 grader.
  3. Hak chili fint og rÞr begge dele med honning, fiskesauce og limesaft. Vend kyllingelÄrene med marinaden i en frysepose. Gnid dem godt i marinaden.
  4. LÊg kyllingelÄrene pÄ en bageplade pÄ bagepapir og dryp dem med en smule olie. Steg dem i den varme ovn i 20-25 minutter, eller til de er gyldne og gennemstegte.
  5. Drys kyllingen med sesamfrĂž de sidste 2-3 minutter af stegetiden.
  6. Asienslaw: rÞr limesaft med fiskesauce, sukker og fint hakket chili. Snit hvidkÄlen helt fint, gerne pÄ et mandolinjern.
  7. FlĂŠk porren og skyl den fri for jord. Snit porren i ultratynde skiver, skrub elller skrĂŠl gulerĂždderne og skĂŠr dem i tynde skiver eller riv dem. Hak koriander groft.
  8. Vend hvidkÄl, gulerÞdder og koriander med dressingen.
  9. Servér straks kyllingelÄr med sprÞd slaw og kogte ris.