KyllingelÄr med asianslaw
- Grad
- Let
- Pers.
- 2
- Tid
- 30 min
Tilberedning
- Skyl risene og kom dem i nyt vand (se anvisningen pÄ dine ris) i en gryde. Kog dem mÞre under lÄg, uden salt. Salt dem inden servering.
- TÊnd ovnen pÄ 220 grader.
- Hak chili fint og rÞr begge dele med honning, fiskesauce og limesaft. Vend kyllingelÄrene med marinaden i en frysepose. Gnid dem godt i marinaden.
- LÊg kyllingelÄrene pÄ en bageplade pÄ bagepapir og dryp dem med en smule olie. Steg dem i den varme ovn i 20-25 minutter, eller til de er gyldne og gennemstegte.
- Drys kyllingen med sesamfrĂž de sidste 2-3 minutter af stegetiden.
- Asienslaw: rÞr limesaft med fiskesauce, sukker og fint hakket chili. Snit hvidkÄlen helt fint, gerne pÄ et mandolinjern.
- FlĂŠk porren og skyl den fri for jord. Snit porren i ultratynde skiver, skrub elller skrĂŠl gulerĂždderne og skĂŠr dem i tynde skiver eller riv dem. Hak koriander groft.
- Vend hvidkÄl, gulerÞdder og koriander med dressingen.
- Servér straks kyllingelÄr med sprÞd slaw og kogte ris.