Kyllingespyd med peanutdip og spidskålsslaw

16x9
Grad
Let
Pers.
4

Tilberedning

  1. Ris: Skyl risene, og kog dem efter anvisningen på pakken - det er smartest at salte, når risene er kogte, så bliver risene hurtigere møre.
  2. Spyd: Rør kokosmælk med karry, soja, sukker og gurkemeje - så har du en marinade.
  3. Skær kyllingebrysterne i aflange, tykke strimler, så du cirka får 3-4 stykker kylling for hvert kyllingebryst.
  4. Kom kyllingen i marinanden, og lad kyllingen trække heri i mindst 10 minutter (eller natten over i køleskab).
  5. Sæt kyllingen på spyd, og steg kyllingerne i lidt olie på en varm pande, eller grill dem på en varm grill eller grillpande
  6. Slaw: Riv eller pres hvidløget.
  7. Rør hvidløg med sukker, eddike og yoghurt.
  8. Snit kålen fint.
  9. Skræl eller skrub gulerødderne, og riv dem, eller lav dem i tynde strimler.
  10. Vend kål og yoghurt med dressingen (hvidløg, sukker, eddike og yoghurt).
  11. Smag spidskålsslaw'en til med salt
  12. Dip: Rør peanutbutter, rød karry, limesaft og kokosmælk sammen med honning, og smag til.
  13. Servering: Servér kyllingespyd med spidskålsslaw, kogte ris og peanutdip.