Kyllingespyd med peanutdip og spidskålsslaw

- Grad
- Let
- Pers.
- 4
Tilberedning
- Ris: Skyl risene, og kog dem efter anvisningen på pakken - det er smartest at salte, når risene er kogte, så bliver risene hurtigere møre.
- Spyd: Rør kokosmælk med karry, soja, sukker og gurkemeje - så har du en marinade.
- Skær kyllingebrysterne i aflange, tykke strimler, så du cirka får 3-4 stykker kylling for hvert kyllingebryst.
- Kom kyllingen i marinanden, og lad kyllingen trække heri i mindst 10 minutter (eller natten over i køleskab).
- Sæt kyllingen på spyd, og steg kyllingerne i lidt olie på en varm pande, eller grill dem på en varm grill eller grillpande
- Slaw: Riv eller pres hvidløget.
- Rør hvidløg med sukker, eddike og yoghurt.
- Snit kålen fint.
- Skræl eller skrub gulerødderne, og riv dem, eller lav dem i tynde strimler.
- Vend kål og yoghurt med dressingen (hvidløg, sukker, eddike og yoghurt).
- Smag spidskålsslaw'en til med salt
- Dip: Rør peanutbutter, rød karry, limesaft og kokosmælk sammen med honning, og smag til.
- Servering: Servér kyllingespyd med spidskålsslaw, kogte ris og peanutdip.