Kyllingespyd med peanutdip og spidskålsslaw

16x9
Grad
Let
Pers.
4

Tilberedning

  1. Ris: Skyl risene, og kog dem efter anvisningen p√• pakken - det er smartest at salte, n√•r risene er kogte, s√• bliver risene hurtigere m√łre.
  2. Spyd: R√łr kokosm√¶lk med karry, soja, sukker og gurkemeje - s√• har du en marinade.
  3. Skær kyllingebrysterne i aflange, tykke strimler, så du cirka får 3-4 stykker kylling for hvert kyllingebryst.
  4. Kom kyllingen i marinanden, og lad kyllingen tr√¶kke heri i mindst 10 minutter (eller natten over i k√łleskab).
  5. Sæt kyllingen på spyd, og steg kyllingerne i lidt olie på en varm pande, eller grill dem på en varm grill eller grillpande
  6. Slaw: Riv eller pres hvidl√łget.
  7. R√łr hvidl√łg med sukker, eddike og yoghurt.
  8. Snit kålen fint.
  9. Skr√¶l eller skrub guler√łdderne, og riv dem, eller lav dem i tynde strimler.
  10. Vend k√•l og yoghurt med dressingen (hvidl√łg, sukker, eddike og yoghurt).
  11. Smag spidskålsslaw'en til med salt
  12. Dip: R√łr peanutbutter, r√łd karry, limesaft og kokosm√¶lk sammen med honning, og smag til.
  13. Servering: Servér kyllingespyd med spidskålsslaw, kogte ris og peanutdip.