- Sværhedsgrad
- Let
- Personer
- 4
- Tid
- 1440 min + 10 min
Tilberedning
- LABNEH MED RØDGRØD:
Start dagen før med at sætte labneh over: Kom græsk yoghurt og salt i en skål, og rør grundigt sammen.
- Fastspænd med en elastik et kaffefilter på en skål eller glas. Kom græsk yoghurt oven på kaffefilteret, og stil på køl i 24 timer.
- Væsken fra den græske yoghurt vil blive drænet, hvilket gør yoghurten mere fast og fed i konsistensen.
- Rødgrød: Rens rabarber og jordbær for eventuelle urenheder, og kog op sammen med sukker, vaniljesukker og vand.
- Kog rødgrøden, indtil grøden har en sammenhængende konsistens – brug eventuelt bagsiden af grydeskeen til at mose jordbærrene. Køl rødgrøden ned.
- Anret labneh i små skåle eller tallerkner med en stor spiseske rødgrødkompot, olivenolie og lidt hakkede pistacienødder.