Lækkerier til picnickurven

16x9
Lækkerier til picnickurven. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
45 min

Tilberedning

  1. Ret nummer 1: Kog ægget i 6 minutter, og pil det derefter.
  2. Hak krydderurter meget fint, og rul ægget deri. Krydr med salt.
  3. En købt mayonnaise røres med sennep, kapers og citron.
  4. Tip: Man kan eventuelt toppe det med stegt salami i tern.
  5. Ret nummer 2: Toastbrødet ristes af.
  6. Smør toast med sennep.
  7. Kom begge slags skinke på og derefter ost.
  8. Rist toastbrødet igen. Drueagurk bliver derefter puttet i toasten og deles.
  9. Ret nummer 3: Kom rygeost på knækbrødet, og top med knust sort peber og fintskåret radise.
  10. Steg pølsen hårdt 4-5 minutter. Skæres derefter i små skiver.
  11. Ret nummer 4: Rugbrød ristes af. Herpå en købt løgkompot.
  12. Løgkompotten vendes med lidt fintskåret æble og toppes med ost.
  13. Ret nummer 5: Kog kartofler i vand, der lige dækker alle kartoflerne.
  14. En håndfuld salt puttes i gryden.
  15. Vandet koges væk under låg i 15 minutter cirka.
  16. 1 deciliter syrnet creme fraiche røres med olivenolie, friske krydderurter, salt og peber.