Lækkerier til picnickurven

- Grad
- Let
- Pers.
- 4
- Tid
- 45 min
Tilberedning
- Ret nummer 1: Kog ægget i 6 minutter, og pil det derefter.
- Hak krydderurter meget fint, og rul ægget deri. Krydr med salt.
- En købt mayonnaise røres med sennep, kapers og citron.
- Tip: Man kan eventuelt toppe det med stegt salami i tern.
- Ret nummer 2: Toastbrødet ristes af.
- Smør toast med sennep.
- Kom begge slags skinke på og derefter ost.
- Rist toastbrødet igen. Drueagurk bliver derefter puttet i toasten og deles.
- Ret nummer 3: Kom rygeost på knækbrødet, og top med knust sort peber og fintskåret radise.
- Steg pølsen hårdt 4-5 minutter. Skæres derefter i små skiver.
- Ret nummer 4: Rugbrød ristes af. Herpå en købt løgkompot.
- Løgkompotten vendes med lidt fintskåret æble og toppes med ost.
- Ret nummer 5: Kog kartofler i vand, der lige dækker alle kartoflerne.
- En håndfuld salt puttes i gryden.
- Vandet koges væk under låg i 15 minutter cirka.
- 1 deciliter syrnet creme fraiche røres med olivenolie, friske krydderurter, salt og peber.