Mad

Laksa – malaysisk nudelsuppe

Sværhedsgrad
Mellem
Personer
4
Tid
45 min

Tilberedning

  1. Stød krydderierne, og kom dem i en blender med resten af ingredienserne til spice-pastaen.
  2. Steg spice-pastaen i lidt olie over lav varme i fem til ti minutter, til den får en dybrød farve og dufter aromatisk.
  3. Tilsæt kyllingfond, kokosmælk, palmesukker og tamarindpaste, og smag til med salt.
  4. Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
  5. Blanchér aspargesbroccoli, og pak choi i to til tre minutter.
  6. Kog æggene i otte minutter. Pil skallen af, og halvér.
  7. Pochér rejerne i suppen.
  8. Fordel nudlerne i alle skålene.
  9. Arranger pak choi, asparges, broccoli, bønnespirer og rejer i alle skålene, og hæld suppe i alle skålene.
  10. Kom til sidst æg i skålene, og top med urterne.