- Sværhedsgrad
- Mellem
- Personer
- 4
- Tid
- 45 min
Tilberedning
- Stød krydderierne, og kom dem i en blender med resten af ingredienserne til spice-pastaen.
- Steg spice-pastaen i lidt olie over lav varme i fem til ti minutter, til den får en dybrød farve og dufter aromatisk.
- Tilsæt kyllingfond, kokosmælk, palmesukker og tamarindpaste, og smag til med salt.
- Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
- Blanchér aspargesbroccoli, og pak choi i to til tre minutter.
- Kog æggene i otte minutter. Pil skallen af, og halvér.
- Pochér rejerne i suppen.
- Fordel nudlerne i alle skålene.
- Arranger pak choi, asparges, broccoli, bønnespirer og rejer i alle skålene, og hæld suppe i alle skålene.
- Kom til sidst æg i skålene, og top med urterne.