Livsstil

Laksebowl med nudler og avocado

Sværhedsgrad
Let
Personer
2
Tid
20 min

Tilberedning

  1. Kog nudlerne i spilkogende saltet vand 1-2 minutter.
  2. Køl dem ned i iskoldt vand, og dræn vandet fra.
  3. Bland soya, mirin, sesamolie og revet ingefær sammen.
  4. Vend saucen i nudlerne, og bland det godt sammen. Lad det trække, imens du klargør resten.
  5. Skyl alt grønt, skær agurken i små tern, eller lav strimler med en tyndskræller.
  6. Halver avocadoen, fjern stenen, og skær forsigtigt krydssnit ned i avocadoen uden at skære igennem skindet ned i din hånd.
  7. Brug en ske til at få avocadoen ud af skallen og ned i en lille skål. Mariner med salt, limesaft og skal fra en halv lime.
  8. Snit forårsløget helt fint.
  9. Varm en pande godt op med lidt olie, og giv laksen en lynhurtig stegeskorpe på hver side – maksimum 45 sekunder på hver side. Den må ikke tilberedes i midten.
  10. Læg lasken på et bræt, og skær den i skiver.
  11. Anret nudlerne i en skål. Top med agurk, avocado og laks. Top laksen med lidt mayonnaise, forårsløg og eventuelt lidt chilipulver, hvis du kan lide det.
  12. Drys med ristede sesamfrø. Server straks.