Laksedeller med chili, persille og citronskal

- Grad
- Mellem
- Pers.
- 2
- Tid
- 30 min + 15 min
Tilberedning
- Put torskefisken i en foodprocessor sammen med et godt nip salt, og giv den så en ordentlig snurretur, til den er trukket lang og sej
- Flyt farsen over i en røremaskine med dejspade, og put så laks i foodprocessoren, og kør også den til en grov fars.
- Rør nu de to fiskefarser sammen. Du bruger altså den lyse til en fin bindefars og den grove laksefars til at give struktur.
- Imens kører du grønkål og æg sammen i processoren.
- Tilsæt nu æg og grønkålsblanding sammen med grynene.
- Lad det blive rørt godt sammen, og tilsæt så chili, citronskal, forårsløg og persille.
- Husk, at farsen skal være glat og lækker. Lidt våd uden at flyde.
- Slut af med salt og peber, og lad lige farsen trække i fem-ti minutter, før der steges, så havregrynene lige kan binde lidt væske.