Laksedeller med chili, persille og citronskal

16x9
Laksedeller med chili, persille og citronskal Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
2
Tid
30 min + 15 min

Tilberedning

  1. Put torskefisken i en foodprocessor sammen med et godt nip salt, og giv den så en ordentlig snurretur, til den er trukket lang og sej
  2. Flyt farsen over i en røremaskine med dejspade, og put så laks i foodprocessoren, og kør også den til en grov fars.
  3. Rør nu de to fiskefarser sammen. Du bruger altså den lyse til en fin bindefars og den grove laksefars til at give struktur.
  4. Imens kører du grønkål og æg sammen i processoren.
  5. Tilsæt nu æg og grønkålsblanding sammen med grynene.
  6. Lad det blive rørt godt sammen, og tilsæt så chili, citronskal, forårsløg og persille.
  7. Husk, at farsen skal være glat og lækker. Lidt våd uden at flyde.
  8. Slut af med salt og peber, og lad lige farsen trække i fem-ti minutter, før der steges, så havregrynene lige kan binde lidt væske.