Lasagne af vildt med svampe og spinat samt radicchiosalat

16x9
Lasagne af vildt med svampe og spinat samt radicchiosalat. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
120 min

Tilberedning

  1. VILDT RAGOUT: Svits kødet og løgene godt af. Tilsæt hvidløg, rosmarin og timian.
  2. Tilsæt derefter rødvinen, og kog det op.
  3. Tilsæt resten af ingredienserne, og lad det simre i cirka 1,5-2 timer. Kødet skal være mørt.
  4. Smag til med salt og peber.
  5. BECHAMEL: Smelt smørret, og tilsæt mel. Bag det godt igennem, og tilsæt mælken. Lad det koge godt igennem under omrøring.
  6. Steg svampene af på en rygende varm pande, og tilsæt æbleeddike. Kog det op, og tilsæt spinat.
  7. Svampemassen røres sammen med bechamellen og parmesanen.
  8. SAML LASAGNEN: Start med at smøre formen. Hæld derefter lidt sauce i bunden, og saml så lag på lag med sovs og ost på toppen.
  9. Bages i ovnen cirka 40 minutter ved 160 grader.
  10. RADICCHIOSALAT: Skær salaten i mundrette stykker, og tilsæt resten af ingredienserne og vend sammen gerne 20 minutter før servering.