Letbagt ising fanget med skånsomme redskaber med persille-østerssuppe

16x9
Letbagt ising fanget med skånsomme redskaber med persille-østerssuppe. Foto: TV 2 / Go' morgen Danmark
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
60 min + 20 min

Tilberedning

  1. Start med at filetere fisken.
  2. Tag derefter benene og sæt dem over at koge med 2l vand, gulerod, løg, kartoflen, persille stilke og champagne.
  3. Lad det hele koge stille og roligt i 40 minutter. Sigt fonden, lad kartoflen være i og reducer den til halvdelen.
  4. Tilsæt piskefløden og smørret og kog det sammen ca. 10 min. Tilsæt vandet fra østersene til sidst, og blend suppen sammen med alt persillen til suppen er helt flot og grøn.
  5. Lad suppen stå på komfuret på helt lavt blus.
  6. Læg ising fileterne op på et bagepapir på en bageplade. Krydr dem godt med salt og peber og bag dem på 160 grader I ca. 6 minutter. Den behøver ikke at være helt færdig - den får også varme fra suppen.
  7. Imens laves grønkålssalaten. Bland alle ingredienserne sammen i en skål og smag dem til med olie salt og citron.
  8. Panér østersene og friter dem i olie ca. 180 grader varm.
  9. Anret suppen i bunden af en varm dyb tallerken. Læg fisken i midten af tallerkenen og anret salaten og den sprøde østers oven på.