Linseragout

16x9
Linseragout. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
20 min + 30 min

Tilberedning

  1. LINSERAGOUT: Skræl gulerødderne, og rens champignonerne grundigt. Skær begge dele ud i grove stykker, og kom dem i en foodprocessor sammen med optøet spinat, hvidløg, pillet rødløg i kvarte, oliven uden sten og hasselnødder.
  2. Blend det godt sammen til en ensartet masse.
  3. Steg blandingen i olie på en varm, dyb pande ved middelvarme, til det bliver helt blødt og gyldent - cirka 10 minutter.
  4. Tilsæt herefter balsamico, hakkede tomater, linser, bouillon og laurbærblade, og lad det simre i cirka 40 minutter under låg - husk at røre i det ind imellem.
  5. Kog pastaen i saltet vand efter anvisningen pĂĄ pakken.
  6. Hak frisk oregano groft, og rør det i retten sammen med citronskal lige inden servering.
  7. Fordel den kogte pasta i dybe tallerkener, og kom den varme linseragout henover sammen med et godt drys sort peber og lidt god olivenolie.
  8. For ekstra smag kan du rive en smule parmesan over retten.