Lobster rolls

16x9
Lobster rolls. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
120 min + 60 min

Tilberedning

  1. HUMMERSALAT: Hummerhale eller klør wakumeres med smør.
  2. Sæt en gryde med vand op at koge, skru ned for varmen, når hummeren skal i gryden, vandet skal småsimre.
  3. Lad hummeren pochere i 4-5 min.
  4. Kom hummeren i isvand.
  5. Tag hummerkødet, og skær det i små stykker, mix det med revet ingefær, citron og limeskal, ponzu og hakkede koriander.
  6. Smag til med salt og citronsaft.
  7. JOMFRUHUMMER MAYONNAISE: Æg, sennep og sherryeddike blendes.
  8. Blend olie i lidt ad gangen, til mayonnaisen har den ønskede tykkelse. Smag til med salt.
  9. SPRØDE LØGRINGE: Løg skrælles og skæres i tynde ringe.
  10. Skil løgringene af og vend dem i mel.
  11. Fritér løgene ved 175 grader, og læg de gyldne løg på fedtsugende papir og drys dem med lidt salt.
  12. SYLTEDE RØDE PERLELØG: Put ingredienserne i et glas.