Lune vafler med kaviar, creme fraiche og hakket skalotteløg

16x9
Lune vafler med kaviar, creme fraiche og hakket skalotteløg. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
30 min + 120 min

Tilberedning

  1. Smelt smør i en gryde, og tilsæt derefter mælken. Tag så gryden af blusset.
  2. Rør gæren i den lune mælk, til den er opløst, og tilsæt salt.
  3. Del æggene i blomme og hvide.
  4. Pisk blommerne luftige, og tilsæt mælkeblandingen, mens du rører rundt.
  5. Tilsæt mel og revet citronskal, og rør godt rundt, så der ikke er klumper.
  6. Lad dejen hvile i 1 time, og vend derefter stiftpiskede æggehvider i dejen.
  7. Bag i vaffeljern.
  8. Serveres med kaviar, creme fraiche og hakket skalotteløg.