Lynstegt oksekød med gulerødder og broccoli

- Grad
- Let
- Pers.
- 4
Tilberedning
- Ris: Skyl risene, og kog dem efter anvisningen på pakken.
- Det er smartest at salte når risene er kogte, så bliver de hurtigere møre.
- Broccoli beef: Del broccolien i buketter.
- Skrub eller skræl gulerødderne, og skær dem i skrå skiver.
- Pil hvidløget, og skær det i tynde skiver.
- Steg kødet i lidt olie i en meget varm wok. Steg i cirka 1 minut.
- Kom kødet i en skål, og tilsæt lidt ny olie.
- Varm wokken op igen, og steg broccolien og gulerødder i cirka 1 minut.
- Kom hvidløg og kød (sammen med væden) i wokken, og tilsæt sukker.
- Tilsæt herefter soja og vand i wokken, og læg låg på.
- Lad det hele koge op og simre i 2-3 minutter.
- Smag til - velbekomme.