Lynstegt oksekød med gulerødder og broccoli

16x9
Grad
Let
Pers.
4

Tilberedning

  1. Ris: Skyl risene, og kog dem efter anvisningen på pakken.
  2. Det er smartest at salte når risene er kogte, så bliver de hurtigere møre.
  3. Broccoli beef: Del broccolien i buketter.
  4. Skrub eller skræl gulerødderne, og skær dem i skrå skiver.
  5. Pil hvidløget, og skær det i tynde skiver.
  6. Steg kødet i lidt olie i en meget varm wok. Steg i cirka 1 minut.
  7. Kom kødet i en skål, og tilsæt lidt ny olie.
  8. Varm wokken op igen, og steg broccolien og gulerødder i cirka 1 minut.
  9. Kom hvidløg og kød (sammen med væden) i wokken, og tilsæt sukker.
  10. Tilsæt herefter soja og vand i wokken, og læg låg på.
  11. Lad det hele koge op og simre i 2-3 minutter.
  12. Smag til - velbekomme.