Makrel i Tomat med Grillet brød & Aioli

16x9
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
25 min + 15 min

Tilberedning

  1. TOMAT RELISH: Skyl og skær tomaterne i mundrette stykker. Hak løget og svits det roligt af i en dyp pande.
  2. Tilsæt resten af ingredienserne og kog det hele op og lad det simre i ca. 15 min. Det må gerne være lidt tykt.
  3. FRISK TOMAT: Alle ingredienserne skæres og tilsættes Relishen lige inden servering, husk at smage godt til. Det skal være friskt, sødt og med masser af power.
  4. AIOLI: Kartoflerne moses ud i mayonnaisen, hvidløg, safran og purløg tilsættes. Det røres godt rundt og smages til - Sættes på køl inden servering.
  5. MAKREL: Fisken soigneres, så der bliver to flotte fileter på hver fisk. Skindet ridses lidt med en skarp kniv og krydres med salt, peber og citronskal. Fisken steges på skindsiden på en rygende varm pande.
  6. BRØD OG PYNT: Brødet grilles. Brøndkarse og dild plukkes.
  7. ANRETNING: Den stegte makrel anrettes oven på tomatmassen. Det grillede brød anrettes med aiolien og urter - Velbekomme