Marinerede blåbær med estragon og chokoladecreme

16x9
Grad
Let
Pers.
4
Tid
30 min

Tilberedning

  1. Blåbær: Marinerede blåbær med estragon og chokoladecreme
  2. Hæld siruppen over i en skål og bland den hakkede estragon og brombærrene i.
  3. Lad det trække i køleskabet.
  4. Chokoladecreme: Læg husblassen i blød i koldt vand i 5 min. Smelt chokoladen. Varm mælk op til ca. 70 grader og tilsæt den drænede, udblødte husblas. Bland mælken i lidt ad gangen (ad ca. 4 omgange).
  5. Pisk det hele godt sammen indtil du får en skinnende, luftig creme. Gå ikke i panik, hvis det begynder at klumpe, bliv ved med at tilsætte mælk og rør godt rundt.
  6. Lad cremen afkøle til ca. 35 grader. Tilsæt derefter fløden og rør rundt.
  7. Lad cremen afkøle til ca. 35 grader. Tilsæt derefter fløden og rør rundt.