Mini Triple Chokolade Cheesecakes

16x9
Mini Triple Chokolade Cheesecakes. Foto: TV 2 / Go' morgen Danmark
Grad
Mellem
Pers.
12
Tid
30 min + 60 min

Tilberedning

  1. CRUST: I en skål blander du dine knuste oreo kiks med den smeltede smør, nu fordeler du rusten ligelidt i bunden af alle dine papirsforme, press med fingrene eller med bunden af et flabundet glas. Nu bager du dem i 5-6 minutter. Tag ud og sæt dem til side, så de kan køle mens du laver fyldet.
  2. Skru din ovn ned på 140 grader
  3. FYLD: Over en vandbad smelter du din mørke chokolade, sæt til side
  4. I en skål pisker du, Philadelphia, sukker, kakao pulver, pisk til det er godt blandet, husk at skrab siderne på din skål undervejs. Nu tilsætter du Græsk yoghurt og vanilje ekstrakt og pisker til det er ensartet, pisk nu æggene og æggeblommen i et ad gangen
  5. Med en spatula vender du nu din smelter chokolade i masse. Fordel nu din masse ligelidt oven på din crust I muffin formene, og bag dem i 15 minutter, sluk for ovnen og lad dem blive i ovnen 5 minutter med ovn lågen lukket.
  6. Tag dem ud og lad dem køle, ca. 1 time i køleskabet, inden du pynter dem. Så de kan blive faste.
  7. GANACHE: Hak din chokolade fint, og put det I en skål, kog din fløde op lige inden koge punktet, hæld nu fløden udover chokoladen, og lad der stå i 5 minutter, nu rører du massen sammen, til den er silkeblød.
  8. Sæt den på køl i ca. 15 min utter, sp den ikke for flydende når den skal ovenpå dine mini cheesecakes.
  9. CHOKOLADE FLØDESKUM: I en skål piske du Fløde, flormelis og kakaopulver, vær forsigtig så den ikke overpiskes. Lig det nu i en pose med en stjernetyl eller den tyl du ønsker.
  10. Nu skal de samles - Tag dine kager og Ganache ud.
  11. Forsigtig tager du papiret af dine cheesecakes en efter en, med en spsk hælder du lidt ganache på hver kage, og topper med chokolade flødeskum.
  12. Så er de klar til servering.