FOND: Start med at sætte fonden over med de tørrede shiitake svampe, kombu-tangen og et halvt stykke forårsløg i 1 liter vand. Varm det op ved middel varme.
Riv ingefær fint på et rivejern, hak løget fint, og sæt miso og sesam klar.
SOJAÆG: Læg to æg i kogende vand, og kog dem i syv minutter. Derefter køles de af og pilles i koldt vand
Bland soja, mirin og vand i en lille frysepose, og kom derefter æggene i blandingen. Sæt dem på køl, så de kan marinere.
FOND: Varm en gryde op med 1 spiseske sesamolie. Kom ingefær og løg i, og steg kort. Tilsæt derefter black bean garlic-sauce, miso og sesam.
Fonden med svampene sies, så kun væsken er tilbage, hvorefter den tilsættes i gryden med de stegte løg, ingefær og black bean garlic-sauce. Sørg for, at misoen er pisket godt ud i fonden. Gem gerne svampene til topping.
BAMBUSSKUD: Skær bambusskuddene ud i grove stykker, og steg dem i sesamolie på en stor pande i cirka 5 minutter.
Tilsæt 100 milliliter kyllingefond til bambusskuddene efterfulgt af 2 spiseskeer soja, sake og mirin samt 2-4 dråber rayu chiliolie.
Lad det simrer under låg i cirka 5-7 minutter.
SAMLING AF RETTEN: Sæt vand over til ramen-nudlerne, og skær forårsløg fint til topping.
Når nudlerne er kogt, anrettes først disse i ramen-skåle, og derefter kommes fonden over nudlerne. Til sidst pyntes og toppes retten med bambusskud, halverede sojaæg, rigeligt med forårsløg og shiitake svampene fra fonden.