Morgentoast deluxe

16x9
Casper Sobczyks morgentoast deluxe. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
15 min

Tilberedning

  1. FREMGANGSMÅDE: Steg bacon.
  2. Æggene slås ud i en skål og piskes godt sammen.
  3. En smule smør smeltes og fordeles på hele panden. Den skal være middelvarm.
  4. Kom æggemassen på svarende til 2 æg.
  5. Læg to toastbrød ved siden af hinanden ned i æggemassen på panden, og smør brødet med smør.
  6. Når æggemassen har sat sig og ikke er flydende mere, så vendes det hele med en bred palet rundt, så brødet nu vender ned, og den pandekagelignede æggemasse vender op.
  7. På det ene brød kommes 2 skiver cheddarost på og 20 gram revet ost.
  8. På det andet brød vores stegte bacon.
  9. Fold siderne ind over midten, og flip nu den ene del brød oven på den anden.
  10. Nu har du en dejlig stor firkantet toast, så nu kan du lige skrue lidt op for panden og stege brødet lidt mere sprødt.