Muslingepasta

16x9
Jesper Vollmers muslingepasta Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
10 min + 15 min

Tilberedning

  1. FREMGANGSMÅDE: Start med at sætte pastaen over og koge i saltet vand. Den skal koge ca. 12 min. og på den tid, kan du sagtens nå at lave resten.
  2. Snit skalotteløget og hvidløget i tynde skiver, og steg dem af i lidt olivenolie, til det får lidt farve.
  3. Imens presser du den rå fars ud af pølseskindet. Det må gerne blive til små grove stykker fars.
  4. Smid pølserne ned til løgene, og steg dem lidt af.
  5. Når alt er gyldent, smider du muslingerne ned i gryden sammen med dit glas rosé. Låg på med det samme, og ryst godt rundt.
  6. Der skal være fuld knald på gryden, så det virkelig damper.
  7. Efter 2-3 min. er alle muslingerne åbne, og du kan tage låget af. Kom det meste af persillen i.
  8. Vend pastaen op i de dampede muslinger, rør rundt og smag til med salt og peber.
  9. Hæld det hele op i et dybt fad, eller sæt gryden på bordet.