Nem bibimbab

16x9
Nem bibimbab Foto: TV 2/Go' morgen Danmark
Pers.
2
Tid
20 min + 20 min

Tilberedning

  1. Kog ris efter anvisning.
  2. Rist sesamfrø i 1-2 minutter på en tør, varm pande. Tag dem af varmen.
  3. Snit hvidløg i tynde skiver, og steg dem let gyldne i lidt olie på en varm pande. Kom spinat på, og lad den akkurat falde sammen.
  4. Tag den af varmen. Krydr med salt, og vend ristede sesam i. 
  5. Steg bøffen i olie på en varm pande. Steg den, til den er rosa.
  6. Tilsæt soja og sukker og smag til med en smule revet ingefær. Glasér bøffen, og tag den af varmen.
  7. Steg to spejlæg på en lille pande.
  8. Skær bøffen i skiver.
  9. Anret risene i to skåle, top med kød, spinat, spejlæg og kimchi, samt eventuelt bønnespirer og letsyltede agurker. Servér straks, gerne med soja og chilisauce til.