Østrigsk wienerschnitzel

16x9
Østrigsk wienerschnitzel. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
60 min

Tilberedning

  1. SCHNITZEL: Skær og bank kødet til 0,5 cm, og krydr det med salt og peber.
  2. Vend kødet i mel, derefter i æg og til sidst i rasp. Steg schnitzlerne i smør og olie, til de er gyldne overalt.
  3. KARTOFFELSALAT: Løg skæres ud i fine tern, og svitses på panden med lille smule olie, peber og salt.
  4. Kartoflerne skæres i passende skiver og kommes i en skål, hvor de svitsede løg kommes i.
  5. Det øvrige ingredienser kommes i skålen, og det hele røres sammen, til noget af kartoflen suger og jævner kartoffelsalaten til en cremet konsistens.
  6. AGURKESALAT: Skær agurkerne, og salt dem i 20 minutter.
  7. Dræn vandet fra, og marinér det hele med de øvrige ingredienser. Østrigsk agurksalat spises straks efter, at den er lavet.
  8. DRENGEN: En ansjos rulles rundt om en kapers og lægges på midten af citronen.