Okse med sommergrønt

16x9
Grad
Svær
Pers.
4
Tid
45 min + 45 min

Tilberedning

  1. OKSE: Culotten skæres i tynde skiver. Husk at skære mod fibrene.
  2. Kom lidt olie på en pande, og lynsteg skiverne i maksimum 20 sekunder på hver side.
  3. Krydr med salt, og server straks.
  4. Steak steges tre minutter på hver side. Husk top og bund. De skal have cirka et minut.
  5. Lad hvile i ti minutter. Skær, salt og servér.
  6. BRÆNDTE GULERØDDER MED TERIYAKI OG PERLEBYG: Gulerødder brændes på en varm, tør pande. De skal være brændte på alle sider.
  7. Tilsæt de øvrige ingredienser, og vend dem rundt undervejs.
  8. Servér med det samme. Krydr med lidt groft peber.
  9. GRILLEDE SQUASH MED SKINKE: Grill squashene møre. Skær i grove stykker. Krydr med salt og peber. Stænk lidt olie udover, og anret skinke ovenpå. Servér med det samme.
  10. BURRATA OG FORSKELLIGE TOMATER MED OLIE, SALT OG PEBER: Riv burrata i et fad. Skær tomater, og anret ovenpå. Stænk med olie, og krydr med salt og peber.