- Sværhedsgrad
- Mellem
- Personer
- 4
- Tid
- 35 min
Tilberedning
- OKSEKØDBOLLER: Miks pankorasp og fløde.
- Skær løg i fine tern og riv champignonerne groft. Pres hvidløg og karameliser det godt i neutral olie.
- Miks oksekød med æg og pankoblandingen.
- Kom de stegte løg-champignoner og hvidløg i kødet, og miks godt.
- Kom mozzarella, chili, persille, citron, spidskommen, salt og peber i. Miks det hele godt.
- PESTO: Blend det hele godt sammen og smag til med salt og peber.
- KONFITEREDE HVIDLØG: Halver hvidløgene og kom dem i et ildfastfad.
- Bank timian og rosmarin kviste, og kom dem ved hvidløgene.
- Halver citronen og kom den ned i fadet til hvidløgene.
- Dæk hvidløgene med neutral olie.
- Læg låg på fadet eller dæk det med bagepapir.
- Kom dem i ovnen ved 90 grader i cirka 1,5 time til hvidløgene er gyldne og møre.
- TOMATSALSA: Skær tomater og rødløg i små tern. Kom dem i en gryde med brun farin, og lad det karamellisere lidt sammen.
- Hak hvidløg og chili fint, og kom det i gryden.
- Kom æblecidereddike i og lad det småsimre i 10 minutter. Tag det fra varmen.
- Skær forårsløg fint og vend det i tomaterne.
- Kom citronskal og saft i.
- Smag til med salt og peber.
- CREMEFRAICHEDRESSING: Riv hvidløg fint og miks det med cremefraiche, dijonsennep, purløg, paprika og sukker.
- Smag til med salt og peber.
- FLADBRØD: Rør gæren ud i vand.
- Miks mel med bagepulver, løgpulver, salt, sukker og sesamfrø.
- Rør det i gærvandet, og rør dejen på røremaskine i cirka 10 minutter, til dejen er glat og smidig.
- Kom dejen i en skål smurt med olie og lad den hæve 1 time tildækket.
- Kom lidt mel på bordret og kom dejen ud på bordret. Del dejen i det antal brød du ønsker at lave.
- Rul hver bolle ud så de er cirka 1 centimeter tykke.
- Kom lidt olie på en pande og og varm den op til middel varme.
- Kom fladbrødene på og steg dem et par minutter på hver side.