Omelet med rodfrugter

16x9
Michelle Kristensens omelet med rodfrugter Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
60 min

Tilberedning

  1. Skræl rødbeder og kartofler og riv dem på rivejernets grove side.
  2. Rør herefter alle ingredienserne sammen i en skål.
  3. Kom olie på panden, og hæld massen på panden ved svag varme. Steg omeletten i 30 minutter.
  4. Hvis omeletten ikke er fast ovenpå efter 30 minutter, så vend den rundt, så den øverste side kommer nedad.
  5. Hvis du ikke mener, at du har en indre omeletkonge gemt i dig, og kan vende den i ét hug, så del den i fire stykker og vend et stykke ad gangen.
  6. til dyppelsen: Hak det bredbladet persille fint og rør det sammen med de øvrige ingredienser.
  7. Servér omeletten med smuldret fetaost, dyppelse og rucola.
  8. Tip: Du kan skifte rodfrugterne ud med andre rodfrugter som for eksempel pastinak og gulerødder.