Onsdagssnegl

16x9
Onsdagssnegl. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
10
Tid
30 min + 180 min

Tilberedning

  1. Dej: Rør sukker, salt, mel, gær og æg sammen i en stor skål.
  2. Tilsæt melet og ælt.
  3. Tilsæt mælk lidt ad gangen til dejen er glat og smidig.
  4. Tilsæt smør og ælt godt. Lad dejen hvile i køleskabet i en halv time.
  5. HVID REMONCE: Miks alle ingredienserne sammen.
  6. KOKOS TOPPING: Kom ingredienserne i en gryde og kog dem op i 2-3 minutter.
  7. Tag dejen ud af køleskabet. Rul den ud i 1 cm tykkelse. Fordel marcipanremoncen ud over den udrullede dej. Rul derefter dejen til en pølse.
  8. Skær dejen i 3 cm tykke skiver. Lig sneglene på en bageplade med bagepapir over, og lad dem hæve i 2 timer.
  9. Når sneglene har hævet ligges kokos toppingen ovenpå sneglene.
  10. Stil herefter sneglene i ovnen og bag dem ved 180 grader i varmluftsovn i 10-14 minutter – tiden afhænger af størrelsen på sneglene.
  11. HINDBÆRTOPPING: Til hindbærruller tilføjer vi nogle hindbær på toppen med lidt ekstra remonce, og vi bager ved 160 grader i 12-14 min