Oreo Cream Pie

16x9
Oreo Cream Pie Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
12
Tid
30 min + 120 min

Tilberedning

  1. Forvarm din ovn til 180 grader, almindelig varme.
  2. Blend dine oreokiks til smulder i en foodprocessor, eller bank dem med en kagerulle i en frysepose.
  3. Bland de knuste Oreos med det smeltede smør i en skål.
  4. Hæld dejen i en tærteform på 23 centimeter.
  5. Pres den ned i formen og op ad kanterne. Hvis du ikke vil bruge fingrene, kan du bruge et fladbundet glas
  6. Bag din tærtebund i ti minutter. Tag den ud, og lad den køle helt af.
  7. Pisk fløden i en mellemstørrelse skål. Stop lige inden den bliver til fast flødeskum. Den skal være cremet og lave faste bølger. Sæt til side.
  8. Pisk Philadelphia i en skål til den er ensartet og cremet. Skrab kanterne undervejs. Tilsæt flormelis og vaniljeekstrakt til flødeosten, og pisk det ensartet.
  9. Vend nu forsigtigt din cremede piskefløde i Philadelphiamassen. Det skal blive en ensartet masse.
  10. Vend dine hakkede Oreos i fyldet med en spatel. Hæld fyldet oven på din afkølede oreobund.
  11. Sæt på køl i to timer.
  12. Du kan servere den, som den er. Men du kan også pynte den med Oreos eller flødeskum inden servering. Skæres ud med en våd, skarp kniv.
  13. Tærten kan holde sig i op til to dage på køl.