Oscar-kanapéer

16x9
Oscar-kanapéer. Foto: TV 2

Tilberedning

  1. SPRØDT KYLLINGESKIND MED TOMAT OG TRØFFEL: Skrap kyllingeskindet godt ud, og krydr med salt.
  2. Bag det i pres i ovnen ved 165 grader i 40 minutter, eller til det er sprødt.
  3. Drys nu det sprøde kyllingeskind med lidt eddikepulver og tomatpulver.
  4. Riv en masse trøffel over kyllingeskindet, og server.
  5. MELON OG SKINKE: Skær melonen i skiver, og pak melonstykkerne i vakuum med Yuzu saft. Lad dem sylte i mindst 30 minutter.
  6. Rul så melonen ind i skinken, og server.
  7. LILLE TARTELET MED REJER, KAVIAR, RYGEOST OG WASABI: Pil rejerne og vend dem i lidt oliven, salt, peber og citron. Skal stilles på køl til de skal bruges.
  8. Rør rygeost, wasabi og fløde sammen. Smag så til med salt og citronsaft. Stil på køl til cremen skal bruges.
  9. Lun tarteletterne ved 200 grader i tre minutter. Lad dem køle ned, og fyld tarteletterne halvt op med rygeostcremen, og pynt så med rejer, kaviar og blomst, og server.