Ostetaco med stegt kyllingelÄr marineret i asiatisk pebersauce

16x9
Oste-taco. Foto: TV 2/Go' morgen Danmark
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
35 min

Tilberedning

  1. OSTETACO: Miks osten med en smule salt.
  2. Varm en pande op til medium varme, og kom cirka 50 gram ost i en flad cirkel pÄ panden. Drys lidt olie over, steg det gyldent pÄ den ene side, vend den forsigtigt om, og steg pÄ den anden side. Det skal have cirka tre minutter pÄ hver side.
  3. NÄr ostepandekagen er stegt, kommes den over en grydeske, sÄ den falder ned og laver en form som en tacoskal.
  4. MARINERET KYLLINGELÅR: KyllingelĂ„rene skal udbenes. SkĂŠr et langt snit pĂ„ langs af kyllingelĂ„rene, og sĂ„ burde du kunne trĂŠkke lĂ„rbenet ud. Behold skinnet pĂ„.
  5. Kom salt og peber pÄ kyllingen.
  6. Kom lidt olie pÄ en pande, og steg kyllingen med skindet nedad til det bliver sprÞdt. Det skal have cirka fire minutter pÄ hver side.
  7. Tag kyllingen til side, nÄr den er fÊrdig og sprÞd.
  8. ASIATISK PEBERSAUCE: Miks alle ingredienser i en skÄl.
  9. Genbrug panden, som du stegte kyllingelÄr pÄ. Kom smÞr pÄ samme pande, som al kyllingefedtet ligger i, og lad det smelte.
  10. HÊld sovseblandingen pÄ panden, og lad det simre i cirka et minut.
  11. NÄr sovsen er kogt lidt ind, skÊres kyllingen i mundrette stykker og kommes pÄ panden i cirka et til to minutter, sÄ smagen kan trÊkke helt ind.
  12. Vend det hele med fintsnittede forÄrslÞg og sesamfrÞ lige inden servering.
  13. SPICY AVOCADO: SkÊr avocadoen ud i smÄ tern, og mariner med chiliflager, salt og limeskal og -saft.
  14. MARINERET SPRØD AGURK: SkÊr agurken i smÄ mundrette stykker, og mariner dem i cirka 30 minutter i alle tingene.
  15. TOMAT OG HINDBÆR: SkĂŠr tomaterne i kvarte. HalvĂ©r hindbĂŠrrene, og miks det hele forsigtigt sammen.