Ostekage med oreo, hvid chokolade og marinerede jordbær

16x9
Nikolas Strangas' ostekage med oreo og hvid chokolade med marinerede jordbær og mynte. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
6
Tid
60 min

Tilberedning

  1. TILBEREDNING: Blend oreokiks i en blender, så det bliver til smuldr. Hæld det i en skål, tilsæt det smeltede smør. Hæld massen i en stor springform eller seks små ringe. Sæt det på køl i minimum 30 minutter.
  2. Hak mynte. Vend den hakkede mynte sammen med sukker og jordbær i en skål. Lad det trække i køleskabet i 30 minutter.
  3. Varm 110 gram fløde, jordbærpuré og sukker i en gryde, til det bliver 80 grader.
  4. Tilsæt gelatine og den hvide chokolade. Mix med en håndmixer.
  5. Tag af varmen. Når blandingen er kølet til 40 grader, tilsættes 150 g fløde og flødeost. Lad det køle af i køleskabet, gerne 12 timer.
  6. Hæld marinerede jordbær over bunden. Pisk creme godt, og hæld den derefter oven på bund og jordbær. Dekorer med friske blomster.