Overnight oats med bærkompot, peanut butter og granola

16x9
Grad
Let
Pers.
2
Tid
15 min

Tilberedning

  1. FREMGANGSMÅDE: Start dagen før med at sætte overnight oats over. Kom havre, chia, havredrik, hakkede dadler og salt i en lufttæt beholder, og rør grundigt sammen. Vær særligt opmærksom på, at chiafrøene ikke klumper sammen i hjørnerne i beholderen
  2. Lad grøden trække natten over (cirka otte timer), og bland skyr i lige inden servering. Grøden kan holde sig tre-fire dage på køl.
  3. BÆRKOMPOT: Kom bær og rabarber i gryden med sukker og vaniljesukker, og kog op ved lav varme.
  4. Når kompotten har kogt lidt, kan du bruge grydeskeen til at mose jordbærrene lidt. Du bestemmer selv, hvor udkogt du vil have bærkompotten, og hvis du synes, at den er for flydende, kan du jævne den med lidt maizena. Smag til med sukker og kom på køl.
  5. ANRETNING: Når overnight oats har stået natten over og er blevet blandet med skyr, og når bærkompotten er kølet ned, kan du anrette koldgrøden i en skål eller et glas.
  6. Start med kompotten i bunden dernæst peanutbutter, overnight oats og til sidst granola. Velbekomme!