Pålæg med planteprotein

16x9
Pålæg med planteprotein. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
20 min

Tilberedning

  1. PUMBAS RØGEDE FLINKESALAT: Skær halvdelen af tofuen i små tern, og smuldr den anden halvdel.
  2. Hak champignonerne, løget og purløget fint.
  3. Bland alle ingredienserne, og lad salaten stå på køl indtil servering.
  4. Smag til med salt og peber inden servering. Server flinkesalaten på rugbrød med purløg, stegte svampe og radisser.
  5. THUNBERGS KIKÆRTESALAT MED DILD: Blend kikærterne, til de har en "flaget" struktur (stadiet før mos).
  6. Hak rødløget, drueagurkerne og dilden fint.
  7. Bland alle ingredienserne. Du kan tilsætte lidt ekstra smag af hav og omega-3 fedtsyrer med algeolie eller hørfrøolie. Du kan også hakke lidt tang fint og blande i.
  8. Server kikærtesalaten på rugbrød med frisk salat, tangkaviar, capers, rødløg og dild