Pålæg med planteprotein

- Grad
- Let
- Pers.
- 4
- Tid
- 20 min
Tilberedning
- PUMBAS RØGEDE FLINKESALAT: Skær halvdelen af tofuen i små tern, og smuldr den anden halvdel.
- Hak champignonerne, løget og purløget fint.
- Bland alle ingredienserne, og lad salaten stå på køl indtil servering.
- Smag til med salt og peber inden servering. Server flinkesalaten på rugbrød med purløg, stegte svampe og radisser.
- THUNBERGS KIKÆRTESALAT MED DILD: Blend kikærterne, til de har en "flaget" struktur (stadiet før mos).
- Hak rødløget, drueagurkerne og dilden fint.
- Bland alle ingredienserne. Du kan tilsætte lidt ekstra smag af hav og omega-3 fedtsyrer med algeolie eller hørfrøolie. Du kan også hakke lidt tang fint og blande i.
- Server kikærtesalaten på rugbrød med frisk salat, tangkaviar, capers, rødløg og dild