Andebryst i karry med papadums, limeyoghurt og søde kartofler

16x9
Pandestegt andebryst i karry på papadums, limeyoghurt og stegte søde kartofler i kokos med ingefær. Foto: TV 2/Go' morgen Danmark
Grad
Mellem
Pers.
2
Tid
25 min + 30 min

Tilberedning

  1. ANDEBRYST: Ridses og gøres klar.
  2. Sæt en pande over, og læg brysterne med skindet nedad. Tænd for panden, og gnid karry og salt ind i kødet på siden, der vender opad.
  3. Når brystet er gyldent på skindsiden, vendes det. Sluk for panden, og sæt derefter ovnen på 160 grader. Her steges brysterne færdigt i cirka 10 minutter.
  4. KARTOFLER: Kartofler skæres i tern, skalotteløg skæres i både og hvidløg i skiver. Rist ingredienserne i olie på en pande, og drys med karry, salt, peber og lime.
  5. Ingredienserne ristes af i 6-8 minutter. Tilsæt herefter kokosmælken, og lad det simre ind til en tyk, cremet konsistens. Der må gerne være bid i.
  6. Smag til med chili og eventuelt mere karry, salt og peber. Frisk ingefær og rå palmekål skal vendes i.
  7. FORÅRSLØG: Bunden og toppen skæres af forårsløgene og brændes på en meget varm, tør pande.
  8. PAPADUMS: Steg i vindruekerneolie på en pande, der ikke er for varm. Dette for at undgå at de krøller sammen.
  9. YOGHURT: Rør yoghurt med hvidløg, spidskommen, salt, peber, lime og lidt olivenolie.
  10. ANRETNING: Skær andebrystet i skiver, og placer dem på de sprøde papadums og med de stegte forårsløg på en tallerken. Toppes med mynte og ingefær.